Izmir Depremi Elif - Vali Ä°lhami AKTAÅž, Ä°zmir Depreminde Görev Alan - İzmir depreminden 65 saat sonra enkaz altından kurtarılan 3 yaşındaki elif perinçek'in mutfakta üzerine düşen sandalye sayesinde hayatta .

İzmir'de meydana gelen deprem felaketinin 65'inci saatinde 3 . Çöken 17 binanın 13'ünde arama kurtarma . Doğanlar apartmanı enkazında kalan anne seher dereli perinçek ile üç çocuğu depremden bir gün sonra enkazdan çıkarılmış, oğlu umut perinçek . İzmir depremi, tüm türk halkını etkilemişken depremin üçüncü gününde yüreklerimize su serpen bir haber aldık. Doğanlar apartmanındaki elif bebek, depremden tam 65 saat sonra kurtarıldı.

İzmir depreminden 65 saat sonra enkaz altından kurtarılan 3 yaşındaki elif perinçek'in mutfakta üzerine düşen sandalye sayesinde hayatta . Boris Johnson kimdir? Boris Johnson’un dedesi Ali Kemal
Boris Johnson kimdir? Boris Johnson’un dedesi Ali Kemal from i.pstimaj.com
Son dakika haberlere göre, ege denizi'nde meydana gelen ve i̇zmir'de yıkıma yol açan şiddetli depremde yıkılan bayraklı'daki doğanlar . Doğanlar apartmanındaki elif bebek, depremden tam 65 saat sonra kurtarıldı. Doğanlar apartmanı enkazında kalan anne seher dereli perinçek ile üç çocuğu depremden bir gün sonra enkazdan çıkarılmış, oğlu umut perinçek . İzmir'de depremde enkaz altından 65 saat sonra sağ çıkarılan 3 yaşındaki elif perinçek, kardeşleri elzem ve ezel ile anneleri seher perinçek'in tedavileri . İzmir'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından bayraklı'da doğanlar apartmanı'nda enkaz altında kalan üç yaşındaki elif . İzmir depreminden 65 saat sonra enkaz altından kurtarılan 3 yaşındaki elif perinçek'in mutfakta üzerine düşen sandalye sayesinde hayatta . İzmir depremi, tüm türk halkını etkilemişken depremin üçüncü gününde yüreklerimize su serpen bir haber aldık. Çöken 17 binanın 13'ünde arama kurtarma .

İzmir'de meydana gelen deprem felaketinin 65'inci saatinde 3 .

Çöken 17 binanın 13'ünde arama kurtarma . İzmir depremi, tüm türk halkını etkilemişken depremin üçüncü gününde yüreklerimize su serpen bir haber aldık. İzmir'de meydana gelen deprem felaketinin 65'inci saatinde 3 . İzmir'de meydana gelen deprem felaketinin 65'inci saatinde 3 yaşındaki elif bebek enkazın altından sağ çıkarılmış, yaşanan gelişme . İzmir'de meydana glen 6.6 şiddetindeki depremde şu ana kadar 105 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Depremden bir gün sonra, apartman enkazı altında . İzmir'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından bayraklı'da doğanlar apartmanı'nda enkaz altında kalan üç yaşındaki elif . İzmir depreminden 65 saat sonra enkaz altından kurtarılan 3 yaşındaki elif perinçek'in mutfakta üzerine düşen sandalye sayesinde hayatta . Doğanlar apartmanındaki elif bebek, depremden tam 65 saat sonra kurtarıldı. İzmir'in bayraklı ilçesindeki doğanlar apartmanı, kenti vuran depremin ardından yıkıldı. İzmir'de depremde enkaz altından 65 saat sonra sağ çıkarılan 3 yaşındaki elif perinçek, kardeşleri elzem ve ezel ile anneleri seher perinçek'in tedavileri . Son dakika haberlere göre, ege denizi'nde meydana gelen ve i̇zmir'de yıkıma yol açan şiddetli depremde yıkılan bayraklı'daki doğanlar . Doğanlar apartmanı enkazında kalan anne seher dereli perinçek ile üç çocuğu depremden bir gün sonra enkazdan çıkarılmış, oğlu umut perinçek .

İzmir'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından bayraklı'da doğanlar apartmanı'nda enkaz altında kalan üç yaşındaki elif . İzmir'de meydana gelen 6.6'lık deprem sonrası arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. İzmir'in bayraklı ilçesindeki doğanlar apartmanı, kenti vuran depremin ardından yıkıldı. İzmir depreminden 65 saat sonra enkaz altından kurtarılan 3 yaşındaki elif perinçek'in mutfakta üzerine düşen sandalye sayesinde hayatta . Depremden tam 65 saat sonra 3 yaşındaki elif perinçek .

Doğanlar apartmanındaki elif bebek, depremden tam 65 saat sonra kurtarıldı. Ä°zmir depremi ve Kovid-19 salgınına iliÅŸkin alınan
İzmir depremi ve Kovid-19 salgınına ilişkin alınan from www.yeniasya.com.tr
İzmir'de meydana gelen deprem felaketinin 65'inci saatinde 3 . Son dakika haberlere göre, ege denizi'nde meydana gelen ve i̇zmir'de yıkıma yol açan şiddetli depremde yıkılan bayraklı'daki doğanlar . Doğanlar apartmanı enkazında kalan anne seher dereli perinçek ile üç çocuğu depremden bir gün sonra enkazdan çıkarılmış, oğlu umut perinçek . Doğanlar apartmanındaki elif bebek, depremden tam 65 saat sonra kurtarıldı. İzmir'de meydana gelen 6.6'lık deprem sonrası arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. İzmir'de depremde enkaz altından 65 saat sonra sağ çıkarılan 3 yaşındaki elif perinçek, kardeşleri elzem ve ezel ile anneleri seher perinçek'in tedavileri . İzmir'de meydana glen 6.6 şiddetindeki depremde şu ana kadar 105 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. İzmir depremi, tüm türk halkını etkilemişken depremin üçüncü gününde yüreklerimize su serpen bir haber aldık.

İzmir depremi, tüm türk halkını etkilemişken depremin üçüncü gününde yüreklerimize su serpen bir haber aldık.

Doğanlar apartmanındaki elif bebek, depremden tam 65 saat sonra kurtarıldı. İzmir'de meydana gelen deprem felaketinin 65'inci saatinde 3 . İzmir depreminden 65 saat sonra enkaz altından kurtarılan 3 yaşındaki elif perinçek'in mutfakta üzerine düşen sandalye sayesinde hayatta . Depremden bir gün sonra, apartman enkazı altında . Çöken 17 binanın 13'ünde arama kurtarma . Son dakika haberlere göre, ege denizi'nde meydana gelen ve i̇zmir'de yıkıma yol açan şiddetli depremde yıkılan bayraklı'daki doğanlar . İzmir'de meydana glen 6.6 şiddetindeki depremde şu ana kadar 105 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. İzmir'de depremde enkaz altından 65 saat sonra sağ çıkarılan 3 yaşındaki elif perinçek, kardeşleri elzem ve ezel ile anneleri seher perinçek'in tedavileri . İzmir depremi, tüm türk halkını etkilemişken depremin üçüncü gününde yüreklerimize su serpen bir haber aldık. İzmir'in bayraklı ilçesindeki doğanlar apartmanı, kenti vuran depremin ardından yıkıldı. İzmir'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından bayraklı'da doğanlar apartmanı'nda enkaz altında kalan üç yaşındaki elif . İzmir'de meydana gelen 6.6'lık deprem sonrası arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. İzmir'de meydana gelen deprem felaketinin 65'inci saatinde 3 yaşındaki elif bebek enkazın altından sağ çıkarılmış, yaşanan gelişme .

İzmir'de meydana gelen 6.6'lık deprem sonrası arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Çöken 17 binanın 13'ünde arama kurtarma . İzmir'de depremde enkaz altından 65 saat sonra sağ çıkarılan 3 yaşındaki elif perinçek, kardeşleri elzem ve ezel ile anneleri seher perinçek'in tedavileri . İzmir depreminden 65 saat sonra enkaz altından kurtarılan 3 yaşındaki elif perinçek'in mutfakta üzerine düşen sandalye sayesinde hayatta . İzmir depremi, tüm türk halkını etkilemişken depremin üçüncü gününde yüreklerimize su serpen bir haber aldık.

İzmir'de depremde enkaz altından 65 saat sonra sağ çıkarılan 3 yaşındaki elif perinçek, kardeşleri elzem ve ezel ile anneleri seher perinçek'in tedavileri . 1999 depreminde ailesini kaybeden oyuncu Ece Dizdar mucize
1999 depreminde ailesini kaybeden oyuncu Ece Dizdar mucize from iatkv.tmgrup.com.tr
İzmir'de meydana glen 6.6 şiddetindeki depremde şu ana kadar 105 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. İzmir'de meydana gelen 6.6'lık deprem sonrası arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Çöken 17 binanın 13'ünde arama kurtarma . İzmir'in bayraklı ilçesindeki doğanlar apartmanı, kenti vuran depremin ardından yıkıldı. Depremden tam 65 saat sonra 3 yaşındaki elif perinçek . İzmir'de meydana gelen deprem felaketinin 65'inci saatinde 3 yaşındaki elif bebek enkazın altından sağ çıkarılmış, yaşanan gelişme . İzmir depreminden 65 saat sonra enkaz altından kurtarılan 3 yaşındaki elif perinçek'in mutfakta üzerine düşen sandalye sayesinde hayatta . Doğanlar apartmanındaki elif bebek, depremden tam 65 saat sonra kurtarıldı.

Depremden bir gün sonra, apartman enkazı altında .

İzmir'de depremde enkaz altından 65 saat sonra sağ çıkarılan 3 yaşındaki elif perinçek, kardeşleri elzem ve ezel ile anneleri seher perinçek'in tedavileri . Çöken 17 binanın 13'ünde arama kurtarma . İzmir'de meydana gelen deprem felaketinin 65'inci saatinde 3 yaşındaki elif bebek enkazın altından sağ çıkarılmış, yaşanan gelişme . İzmir'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından bayraklı'da doğanlar apartmanı'nda enkaz altında kalan üç yaşındaki elif . İzmir depreminden 65 saat sonra enkaz altından kurtarılan 3 yaşındaki elif perinçek'in mutfakta üzerine düşen sandalye sayesinde hayatta . Son dakika haberlere göre, ege denizi'nde meydana gelen ve i̇zmir'de yıkıma yol açan şiddetli depremde yıkılan bayraklı'daki doğanlar . İzmir'de meydana gelen 6.6'lık deprem sonrası arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. İzmir'in bayraklı ilçesindeki doğanlar apartmanı, kenti vuran depremin ardından yıkıldı. Doğanlar apartmanı enkazında kalan anne seher dereli perinçek ile üç çocuğu depremden bir gün sonra enkazdan çıkarılmış, oğlu umut perinçek . İzmir depremi, tüm türk halkını etkilemişken depremin üçüncü gününde yüreklerimize su serpen bir haber aldık. Doğanlar apartmanındaki elif bebek, depremden tam 65 saat sonra kurtarıldı. Depremden bir gün sonra, apartman enkazı altında . Depremden tam 65 saat sonra 3 yaşındaki elif perinçek .

Izmir Depremi Elif - Vali Ä°lhami AKTAÅž, Ä°zmir Depreminde Görev Alan - İzmir depreminden 65 saat sonra enkaz altından kurtarılan 3 yaşındaki elif perinçek'in mutfakta üzerine düşen sandalye sayesinde hayatta .. Depremden bir gün sonra, apartman enkazı altında . Doğanlar apartmanındaki elif bebek, depremden tam 65 saat sonra kurtarıldı. Depremden tam 65 saat sonra 3 yaşındaki elif perinçek . İzmir'de meydana glen 6.6 şiddetindeki depremde şu ana kadar 105 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. İzmir'de meydana gelen deprem felaketinin 65'inci saatinde 3 yaşındaki elif bebek enkazın altından sağ çıkarılmış, yaşanan gelişme .

Depremden bir gün sonra, apartman enkazı altında  izmir deprem. Son dakika haberlere göre, ege denizi'nde meydana gelen ve i̇zmir'de yıkıma yol açan şiddetli depremde yıkılan bayraklı'daki doğanlar .